229227230228

Frukostbuffé serveras
Måndag - Fredag 07.00 - 09.30
Lördag - Söndag 08.00 - 10.30

Under helger och sommaren har vi många gäster på hotellet. Det kan därför bli lite ont om plats i restaurangen  under morgonens timmar. För att få ut det bästa möjliga under din vistelse rekommenderar vi er att påbörja dagen tidigt.

En riktigt bra frukost handlar inte bara om smak, inspiration och noga utvalda råvaror, utan också om enkelhet. Med Best Breakfast vill vibjuda på en skön frukostupplevelse som bidrar till en bra start på dagen.På frukostbuffén finns utöver det vanliga sortimentet nya, spännande produkter som är skapade av Tina Nordström, unikt för Best Breakfast!  Det är både färdiga rätter och förslag på råvaror som du som  gäst kan komponera ihop efter egen smak. På buffén finns också lokalproducerade produkter som Tina hjälpt till att välja ut. Grundkonceptet för "Best Breakfast By Tina" som tagits fram av Tina och hennes kollega kocken Benny Cederberg lämnar ändå utrymme för hotellen att sätta sin egen personliga prägel på hotellfrukosten, så att frukosten blir en ny upplevelse.

För Tina Nordström själv är frukosten ytterst betydelsefull.– Innan jag har fått i mig frukosten fungerar jag inte ordentligt. Och jag är rätt känslig för vad jag äter på morgonen, säger hon.
Följ Tina på Facebook: www.facebook.com/tinanordstromofficial  

FRUKOST EJ BOENDE GÄSTER
Vi har inte möjlighet att reservera bord , men vi välkomnar er gärna i mån av plats .
Externa gäster betalar 95 kr /person      
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse