Konferens

Vi samarbetar med Bahnhof cowork när det gäller konferenser.
Att byta miljö då och då kan vara bra för både inspirationen och motivationen och tillsammans med Bahnhof cowork har vi nu möjlighet att erbjuda flera konferens- och samtalsrum med plats för 2-150 personer. Alla rum är noggrant inredda och fullt utrustade. Tillsammans hjälper vi er med att planera mötet och erbjuder ett flertal färdiga konferenspaket med övernattning och andra kringaktiviteter i Lidköping. Konferensrummen bokas antingen per timme, hel- eller halvdag. När ni bokar hos oss kan ni alltid förvänta er arkitektritade rum med ny teknik, riktigt bra kaffe (eller te såklart) och en vilja att lösa det mesta runt er konferens.

Från oss på hotellet har ni ca 8 minuters promenad till Bahnhof cowork.

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.